Roma

Attraksjoner

Begivenheter

Fotball

Museer

Restauranter

Shopping

Uteliv

Booking

Hotell

Flybilletter

Leiebil

Annet Nyttig

Fakta

Kart

Reisehåndbøker

Språket

Transport

Videoer

Været

Reiseguider

Reiser Mallorca

Billigste Ferie

Tallinn Guide

 

Begivenheter i Roma

Roma er byen i italia hvor de fleste kulturelle begivenheter som utstillinger, konserter og show blir arrangert. Denne guiden vil ta for seg de viktigste begivenhetene som arrangeres årlig i byen.

Roma Europa Festival

Festivalen som arrangeres i september og oktober har vært et årlig innslag i Roma siden 1986. Festivalen handler om moderne kunst, teater, musikk og dans, hvor kunstnere fra hele Europa bidrar med sitt.

Festival Romics

I oktober arrangeres denne morsomme tegneserie festivalen i Roma. Her kommer verdens mest berømte tegneserie forfattere, og det arrangeres utstillinger, visninger av tegnefilmer og mye annet show.

Roma Jazz Festival

Denne årlige festivalen arrangeres i oktober hvert år, og er fullstendig dedikert til jazzmusikk. Festivalen ble arrangert første gang i 1876, og det er både italienske og internasjonale artister som spiller.

Estate Romana

Fra juni til september arrangeres Estate Romana som er en blanding av flere forskjellige arrangementer. Alt fra musikk og teater til kino. Arrangementer foregår som regel i de mest karakteristiske stedene i Roma som tiltrekker tusenvis av kunstnere fra hele verden til å delta.

Donna Sotto le Stelle

Hver juli kommer verdens mest berømte motedesignere og viser frem sine verk. Verkene blir presentert ved en storslått catwalk ved Spansketrappen på Piazza di Spagna.

Anbefalte Hotell

Grand Hotel Plaza

Capo D Africa

Hotel Executive

Bettoja Hotel